Ninja saga Akatsuki Hack


Downlad akatsuki hack ----click hire

Downlad fiddler2 ----- click hire


Steps

1_Hi today i will show how to be akatsuki clothers hack in ninja saga
1_Ckemi sonte do tju tregoj se si te beni veshjen e akasukit ne ninja saga

2_For first open ninja saga but dont click play
2_Si fillim hapni ninja sagen por mos shtypni play


3_Click ctrl + shift + delete and clear browsing data
3_Klikoni ctrl + shift + delete dhe fshini te dhenat
4_Open fiddler2 and dark to fiddler the file
4_ Hapni fiddler2 dhe hidhini ne fiddler failat5_Click Play in ninja saga
5_klikoni Play ne ninja saga

6_Go to gear and equipt Noodie costume male
6_Shkoni tek gear dhe vendoseni Noobie costume male

7_enjoy the hack
7_shijoni hack


What's on Your Mind...